ژامک پهلوان زادهمدیر آزمایشگاه های مرکزی تحقیقات

آزمایشگاه‌های مرکزی تحقیقات


معرفی اجمالی

معرفی:

آزمایشگاه‌های مرکزی تحقیقات پژوهشگاه فناوری‌های نوین علوم زیستی جهاد دانشگاهی-ابن سینا (Avicenna Institute Research Central labs and core facilities) در مرداد ماه 1394 راه‌اندازی گردید و در حال بهره‌برداری می باشد.

هدف از راه اندازی این مجموعه، مدیریت منسجم در ارائه خدمات دهی و استفاده از امکانات آزمایشگاهی و ابزارهای تحقیقاتی برای مشتریان درون و برون سازمانی می باشد. چنین مدیریت متمرکزی سبب توسعه فعالیت‌های تخصصی آزمایشگاهی‌ در سه محور مشتری‌مداری، کارکرد آزمایشگاه و همکاری بین‌آزمایشگاهی می‌شود. لذا برای افزایش بهره‌وری خدمات، تجهیزات و نیروی انسانی، نظم و جلوگیری از هدر رفتن امکانات و منابع مالی در حوزه خدمات تخصصي و آزمایشگاهی کشور بستر مناسبی را فراهم می‌سازد.

آزمایشگاه‌های مرکزی تحقیقات پژوهشگاه فناوری‌های نوین علوم زیستی جهاد دانشگاهی-ابن سینا در تلاش است به بالاترین کیفیت و رضایت مندی پاسخگوی نیازهای اساتید، دانشجویان و محققین داخل و خارج پژوهشگاه به خدمات آزمایشگاهی باشد. لذا با تکیه بر احترام به اعتماد مراجعین، متعهد به ارائه خدمات آزمایشگاهی درکوتاهترین زمان ممکن و با کیفیت بالای نتایج و گزارشات می‌باشد.

مجموعه آزمایشگاه‌های مرکزی تحقیقات پژوهشگاه فناوری‌های نوین علوم زیستی جهاد دانشگاهی-ابن سینا، بعنوان عضو توانمند شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی شناخته شده است. برای اطلاعات بیشتر لینک زیر را مشاهده بفرمایید.



شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی

نحوه درخواست خدمات

جهت استفاده از خدمات آزمایشگاه مرکزی تحقیقات پژوهشگاه ابن سینا خواهشمند است از طریق لیست آزمایشگاه ها و خدماتی که در زیر آورده شده، با شماره تلفن یا ایمیل مدیر یا کارشناس مربوطه که درصفحه اختصاصی آزمایشگاه درج شده تماس گرفته و درخواست خود را مطرح نمایید. لازم بذکر است بدلیل رعایت اصول ایمنی اختصاصی برخی آزمایشگاه‌ها، لازم است فرم پذیرش نمونه اختصاصی آن آزمایشگاه نیز بوسیله متقاضی تکمیل گردد.
ضمناً برای مطرح نمودن سوال و درخواست مشاوره با مدیر آزمایشگاه های مرکزی تحقیقات پژوهشگاه ابن سینا، با شماره تلفن 02122432020 داخلی 205 و یا ایمیل تماس حاصل بفرمایید.

خدمات آزمایشگاهی این مرکز (Core Facilities) در حوزه‌های تخصصی



پژوهشگاه فناوری های نوین علوم زیستی جهاد دانشگاهی - ابن سینا با هدف دستیابی به دانش فنی در زمینه فناوری‌های نوین زیستی از طریق انجام طرح‌های مطالعاتی و پژوهشی آزمایشگاهی و بالینی، از سال ۱۳۷۷ فعالیت خود را آغاز کرد.

آخرین مطالب بلاگ

دستاوردهای آموزشی

دستاوردهای آموزشی

دستاوردهای آموزشی اخذ موافقت بوردهای تخصصی و هیأت...

دستاوردهای درمانی

دستاوردهای درمانی

دستاوردهای درمانی راه اندازی نخستین کلینیک فوق تخ...

دستاوردهای پژوهشی

دستاوردهای پژوهشی

دستاوردهای پژوهشی ارایه 822 مقاله داخلی و خارجی ا...

تولیدات

تولیدات

دستاوردهای تولیدی تولید موفقیت آمیز انواع آنتی با...

سایر

سایر

سایر دستاوردها 1-احداث پروژه عمرانی مجتمع تحقیقات...

عضویت ها

عضویت ها

عضویت پژوهشگاه در شبکه های تحقیقاتی کشور شبکه سرط...

گالری تصاویر

آمار سایت

ما 64 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم

نماد الکترونیکی

جستجو