اداره همکاری های علمی و بین الملل

اهمیت برقراری تعامل به‌ويژه در زمینه های علمی و تحقیقاتی بر کسی پوشیده نیست. ایجاد پل ارتباطی با اندیشمندان و متخصصان در فراسوی مرزها رسالتی بس خطیر و ارزشمند است که ضرورت وجود واحد روابط بین الملل را در مراکز تحقیقاتی بدیهی می سازد. در این راستا، ارتباط سه‌گانه ميان مراكز تحقيقاتي و فن‌آوري از يك‌سو، بهره‌برداري از محصولات تحقيقاتي در مراكز درماني و مراكز صنعتي از سوي ديگر و جذب مخاطبان اعم از بيماران و محققان از سراسر دنيا، از جمله وظایف مهم واحد روابط بين‌الملل در پژوهشگاه ابن‌سينا است.

اطلاع‌رساني فرصت های تحصیلی و تحقیقاتی مراکز علمی در سطح جهان، برقراري ارتباط با سازمان‌هاي بين‌المللي، انديشمندان و محققان خارج از كشور، برگردان اطلاعات مورد نياز كليه واحدهاي پژوهشگاه،‌ تنظيم تفاهم‌نامه‌‌هاي همكاري با دانشگاه‌ها و مؤسسه‌هاي تحقيقاتي خارج از كشور، ارتباط با بيماران خارج از كشور و ... از ديگر وظايف اين واحد است.


پژوهشگاه فناوری های نوین علوم زیستی جهاد دانشگاهی - ابن سینا با هدف دستیابی به دانش فنی در زمینه فناوری‌های نوین زیستی از طریق انجام طرح‌های مطالعاتی و پژوهشی آزمایشگاهی و بالینی، از سال ۱۳۷۷ فعالیت خود را آغاز کرد.

آخرین مطالب بلاگ

دستاوردهای آموزشی

دستاوردهای آموزشی

دستاوردهای آموزشی اخذ موافقت بوردهای تخصصی و هیأت...

دستاوردهای درمانی

دستاوردهای درمانی

دستاوردهای درمانی راه اندازی نخستین کلینیک فوق تخ...

دستاوردهای پژوهشی

دستاوردهای پژوهشی

دستاوردهای پژوهشی ارایه 822 مقاله داخلی و خارجی ا...

تولیدات

تولیدات

دستاوردهای تولیدی تولید موفقیت آمیز انواع آنتی با...

سایر

سایر

سایر دستاوردها 1-احداث پروژه عمرانی مجتمع تحقیقات...

عضویت ها

عضویت ها

عضویت پژوهشگاه در شبکه های تحقیقاتی کشور شبکه سرط...

گالری تصاویر

آمار سایت

ما 45 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم

نماد الکترونیکی

جستجو