سرکارخانم ریحانه کریمیمدیر اداره

معرفی اداره آموزش و تحصیلات تکمیلی

با توجه به رسالت این پژوهشگاه در اعتلای دانش و مهارت تخصصی جامعه علمی کشور و فعالیت در حوزه آموزش عالی، انتقال یافته‌ها و نتایج پژوهش‌های پژوهشگران این مجموعه و آموزش مهارت‌های کسب شده به سایر متخصصین، دانش آموختگان و دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی، همواره مورد توجه بوده؛ که این امر با راه اندازی دوره‌های آموزشی بلندمدت تحصیلی در مقاطع دکتری تخصصی، راه اندازی دوره های تکمیلی تخصصی بالینی (فلوشیپ)، برگزاری دوره های پسادکتری ویژه متقاضیان، حمایت از انجام پروژه های پایان‌نامه‌ دانشجویان مقاطع مختلف تحصیلات تکمیلی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور، برگزاری دوره های کارآموزی ویژه فارغ التحصیلان دانشگاهی، دعوت از متخصصین داخلی و خارجی و تبادل اطلاعات با سایر مراکز پژوهشی و دانشگاهی، که مهمترین وظیفه این اداره می‌باشد، محقق شده است.

کارشناس تحصیلات تکمیلی: سرکارخانم فاطمه قربانی

فعالیت های اداره

این پژوهشگاه با داشتن امکانات مناسب و برخورداری از اعضای هیأت علمی مجرب و متخصص در رشته‌های مختلف علوم پایه و بالینی، زمینه مناسبی را جهت تربیت دانشجویان رشته‌های مختلف و نیروی انسانی متخصص فراهم نموده است. در این راستا یکی از خدماتی که این پژوهشگاه به دانشجویان مقاطع تحصیلی کارشناسی ارشد، دکترای حرفه ای، دکترای تخصصی و تخصص بالینی ارائه می‌دهد، راهنمایی و حمایت از اجرای پایان‌نامه‌های دانشجویی می‌باشد. دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی در کلیه رشته‌های علوم پایه، علوم پزشکی، علوم انسانی و سایر رشته های متناسب با فعالیت های این پژوهشگاه از کلیه دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور، می‌توانند نسبت به اجرای پروژه پایان‌نامه تحصیلی خود در پژوهشگاه اقدام نمایند.

متقاضیان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص با شماره تلفن 22432020 داخلی 456 (اداره آموزش و تحصیلات تکمیلی) تماس حاصل فرمایند.

لیست پایان نامه های دانشجویی

 

این پژوهشگاه با داشتن سه پژوهشکده، آزمایشگاههای تخصصی و اعضای هیأت علمی متخصص، امکانات مناسبی جهت راه‌اندازی دوره‌های تحصیلات تکمیلی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی علوم پایه و بالینی دارد و جهت همکاری مشترک در این زمینه، مکاتباتی با برخی دانشگاههای داخلی و خارجی صورت گرفته است. همچنین با اعلام آمادگی برخی از دانشگاهها، مکاتبات لازم با معاونت آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی صورت گرفته است، که امید می‌رود با موافقت نهایی آن وزارتخانه بتوان در آینده‌ای نزدیک نسبت به جذب دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی اقدام نمود. راه‌اندازی این دوره‌ها بی‌تردید در تربیت نیروی متخصص و ماهر مورد نیاز کشور کمک شایانی خواهد نمود و از صرف هزینه‌های کلان جهت تربیت این نیروها در خارج از کشور جلوگیری خواهد کرد.

در این راستا، می‌توان به اقدامات صورت پذیرفته جهت راه‌اندازی دوره‌های آموزشی دکترای تخصصی رشته‌های ژنتیک پزشکی، ایمونولوژی پزشکی، بیولوژی تولیدمثل، بیوتکنولوژی پزشکی اشاره نمود.
پس از ارزیابی بوردهای تخصصی رشته های فوق الذکر، این پژوهشگاه توانسته است نسبت به دریافت مجوز راه اندازی رشته بیولوژی تولیدمثل در مقطع دکتری تخصصی اقدام نماید. از سال 1396 نیز اقدام به پذیرش دانشجو در این رشته نموده است.

اطلاعات تکمیلی درباره دوره دکتری تخصصی بیولوژی تولیدمثل

این پژوهشگاه ضمن بهره مندی از آزمایشگاههای تخصصی و اعضای هیأت علمی متخصص، امکانات مناسبی جهت راه‌اندازی دوره‌های تحصیلات تکمیلی، از سال 1390 به عنوان یکی از اولین مراکز تحقیقاتی غیر وابسته به دانشگاه های علوم پزشکی کشور توانسته است پس از اخذ مجوز راه اندازی دوره های دکتری تخصصی پژوهشی (Ph.D. by Research) از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، نسبت به پذیرش دانشجو در این مقطع تحصیلی اقدام نماید.

اطلاعات تکمیلی درباره دوره دکتری تخصصی پژوهشی (Ph.D. by Research)

این پژوهشگاه با بهره مندی از مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری و سقط مکرر ابن سینا و اعضای هیأت علمی متخصص، امکانات مناسبی جهت راه‌اندازی دوره‌های تکمیلی تخصصی بالینی (فلوشیپ) دارد و به منظور امکان بهره مندی از این سهمیه، مکاتبات و پیگیری های مکرری در سال های اخیر با وزارت بهداشت صورت گرفته است. با استعانت از خداوند متعال، بر اساس ضوابط و دستورالعمل‌هاي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي، مجوز پذیرش دستیار در رشته ناباروری جهت دوره‌هاي تكميلي تخصصي بالینی (فلوشيپ) مهرماه 1395 به این پژوهشگاه اعطا گردیده است.

اطلاعات تکمیلی دوره ها تکمیلی تخصصی بالینی (فلوشیپ)

یكی از مهم‌ترین مشكلاتی كه بسیاری از دانش‌آموختگان مقاطع مختلف دانشگاهی با آن مواجه هستند؛ كمبود تجربه عملی یا به عبارتی كم‌بار بودن رزومه كاری آنهاست كه تأثیر نامطلوبی بر آینده شغلی دانشجو خواهد داشت. دوره كارآموزی فرصتی طلایی را برای حضور در محیط‌های موفق علمی، صنعتی، تجاری و خدماتی به‌دست می‌دهد كه دانشجو می‌تواند از این طریق و بدون دغدغه مسوولیت‌ها و تبعات شغلی، به كسب تجاربی ارزشمند بپردازد.

کارآموزی فرصتی برای به‌کارگیری آموخته‌ها، آشنایی با محیط کار واقعی، بهره‌گیری از تجربیات متخصصان، کسب آمادگی برای ورود به بازار کار، کسب اعتماد به نفس و استقلال، آشنایی با شیوه‌ها و رویکردهای نوین در حوزه تخصصی می‌باشد. کارآموزی، یک تجربه یادگیری در یک محیط کاری واقعی است که مستقیماً با علایق شخصی، آرمان‌های شغلی و حوزه تخصصی تحصیلات فرد در ارتباط است. کارآموزی یکی از راهکاری یادگیری است که افراد دارای تجربه کاری اندک، تازه فارغ‌التحصیلان و حتی دانشجویان می‌توانند جهت استفاده از قابلیت‌های خود از آن استفاده کنند.

با تلاش همکاران معاونت آموزشی و با مشارکت گروه‌های پژوهشی، پژوهشکده‌ها و مراکز تابعه پژوهشگاه، به‌منظور نیل به اهداف فوق و ایجاد شرایط مناسب برای متقاضیان، دوره‌های کارآموزی در حوزه‌های مختلف برنامه‌ریزی و اجرا می‌گردد.

لیست دوره های کارآموزی


پژوهشگاه فناوری های نوین علوم زیستی جهاد دانشگاهی - ابن سینا با هدف دستیابی به دانش فنی در زمینه فناوری‌های نوین زیستی از طریق انجام طرح‌های مطالعاتی و پژوهشی آزمایشگاهی و بالینی، از سال ۱۳۷۷ فعالیت خود را آغاز کرد.

آخرین مطالب بلاگ

دستاوردهای آموزشی

دستاوردهای آموزشی

دستاوردهای آموزشی اخذ موافقت بوردهای تخصصی و هیأت...

دستاوردهای درمانی

دستاوردهای درمانی

دستاوردهای درمانی راه اندازی نخستین کلینیک فوق تخ...

دستاوردهای پژوهشی

دستاوردهای پژوهشی

دستاوردهای پژوهشی ارایه 822 مقاله داخلی و خارجی ا...

تولیدات

تولیدات

دستاوردهای تولیدی تولید موفقیت آمیز انواع آنتی با...

سایر

سایر

سایر دستاوردها 1-احداث پروژه عمرانی مجتمع تحقیقات...

عضویت ها

عضویت ها

عضویت پژوهشگاه در شبکه های تحقیقاتی کشور شبکه سرط...

گالری تصاویر

آمار سایت

ما 64 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم

نماد الکترونیکی

جستجو