صفحه اصلی معاونت آموزشی اداره آموزش و تحصیلات تکمیلی
اداره آموزش و تحصیلات تکمیلیPDFچاپ

 

با توجه به رسالت این پژوهشگاه در اعتلای دانش و مهارت تخصصی جامعه علمی کشور، انتقال یافته‌ها و نتایج پژوهش‌های پژوهشگران این مجموعه و آموزش مهارت‌های کسب شده به سایر متخصصین، همواره مورد توجه بوده؛ که این امر با برگزاری دوره‌های آموزشی، کارگاهها، سمینارها و سخنرانی‌ها، حمایت از انجام پایان‌نامه‌های دوره‌های تحصیلات تکمیلی و دعوت از متخصصین داخلی و خارجی و تبادل اطلاعات با سایر مراکز پژوهشی و دانشگاهی، که مهمترین وظیفه این اداره می‌باشد، محقق شده است.

 

حمایت از پایان‌نامه‌های دانشجویی:

این پژوهشگاه با داشتن امکانات مناسب و برخورداری از اعضای هیأت علمی مجرب و متخصص در رشته‌های مختلف علوم پایه و بالینی، زمینه مناسبی را جهت تربیت دانشجویان رشته‌های مختلف و نیروی انسانی متخصص فراهم نموده است. در این راستا یکی از خدماتی که این پژوهشکده به دانشجویان مقاطع تحصیلی کارشناسی ارشد، دکترای تخصصی و بالینی ارائه می‌دهد، راهنمایی و حمایت از اجرای پایان‌نامه‌های دانشجویی می‌باشد. دانشجویان مقاطع تحصیلی کارشناسی‌ارشد، دکتری تخصصی و بالینی رشته‌های علوم پایه و علوم پزشکی از کلیه دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور، می‌توانند نسبت به انجام پایان‌نامه تحصیلی در پژوهشگاه اقدام نمایند. اجرای بیش از ۹۵ عنوان پایان‌نامه خاتمه یافته تخصصی کارشناسی ارشد و دکترا و بیش از ۷۰ عنوان پایان‌نامه تخصصی در دست اجرا توسط دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی، از مهمترین دستاوردهای این اداره به شمار می‌آید.

 

راه‌اندازی دوره‌های تحصیلات تکمیلی:

این پژوهشگاه با داشتن سه پژوهشکده، آزمایشگاههای تخصصی و اعضای هیأت علمی متخصص، امکانات مناسبی جهت راه‌اندازی دوره‌های تحصیلات تکمیلی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی علوم پایه و بالینی دارد و جهت همکاری مشترک در این زمینه، مکاتباتی با برخی دانشگاههای داخلی و خارجی صورت گرفته است. همچنین با اعلام آمادگی برخی از دانشگاهها، مکاتبات لازم با معاونت آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی صورت گرفته است، که امید می‌رود با موافقت نهایی آن وزارتخانه بتوان در آینده‌ای نزدیک نسبت به جذب دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی اقدام نمود. راه‌اندازی این دوره‌ها بی‌تردید در تربیت نیروی متخصص و ماهر مورد نیاز کشور کمک شایانی خواهد نمود و از صرف هزینه‌های کلان جهت تربیت این نیروها در خارج از کشور جلوگیری خواهد کرد.

در این راستا، می‌توان به اقدامات صورت پذیرفته جهت راه‌اندازی دوره‌های آموزشی دکترای تخصصی رشته‌های ژنتیک پزشکی، ایمونولوژی پزشکی، بیولوژی تولیدمثل، بیوتکنولوژی پزشکی و پذیرش دانشجوی دکترای تخصصی پژوهشی (Ph.D. By Research) اشاره نمود.

 

Ph.D. by Research
تارنمای دوره دکتری تخصصی پژوهشی
(Ph.D. by Research)


برگزاری سمینارها و کنگره‌های تخصصی:

با تلاش همکاران اداره آموزش و به منظور تبادل اطلاعات و دستاوردهای علمی ـ پژوهشی پژوهشگران پژوهشگاه با سایر متخصصین فعال در مراکز تحقیقاتی داخلی و خارجی، سالانه یک سمینار تخصصی کشوری در زمینه تکنولوژی‌های نوین باروری، بیولوژی، بیوتکنولوژی و سایر زمینه‌های مرتبط با باروری و ناباروری در پژوهشگاه برگزار می‌گردد که در برگزاری این سمینارها، از همکاری تعداد زیادی از مراکز علمی، تحقیقاتی، انجمن‌ها و مؤسسات داخلی و خارجی بهره‌مند می‌شود. حاصل این تلاش همکاران تاکنون، برگزاری ۱۶ کنگره تخصصی با همکاری دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی داخل و خارج کشور بوده است.

 

برگزاری کارگاه‌ها و کنفرانس‌های تخصصی و فوق تخصصی:

به منظور انتقال یافته‌ها و نتایج پژوهش‌های پژوهشگران این مجموعه و آموزش مهارت‌های کسب شده به سایر متخصصین، سالانه تعدادی کارگاه تخصصی کشوری و بین‌المللی در زمینه تکنولوژی‌های نوین باروری، بیوتکنولوژی، نانوبیوتکنولوژی و ... در پژوهشگاه برگزار می‌گردد که تاکنون بیش از ۱۰۰ کارگاه، کنفرانس تخصصی و فوق تخصصی برگزار گردیده است. جهت برگزاری کارگاههای تخصصی و فوق‌تخصصی سعی شده از جدیدترین امکانات و تجهیزات و قویترین کادر علمی به منظور آموزش تکنیک‌های مورد نیاز متخصصین استفاده شود. لازم به ذکر است که حضور مدرسین خارجی در این کارگاهها و استقبال صورت گرفته موجب شده است که هر سال برخی از این کارگاهها بصورت دوره‌ای و با حضور مدرسین مذکور و ارائه جدیدترین دستاوردهای علمی تکرار گردد.

 

برگزاری سخنرانی‌های علمی مستمر:

به منظور ایجاد پویایی و نشاط علمی در پژوهشگاه و همچنین ارائه جدیدترین دستاوردهای علمی پژوهشگران، سخنرانی‌های علمی این پژوهشگاه به صورت مستمر و هر دو هفته یکبار در پژوهشکده‌های پژوهشگاه و به صورت ماهانه در مرکز فوق‌تخصصی درمان ناباروری و سقط مکرر ابن‌سینا برگزار می‌گردد. (برگزاری بیش از ۲۹۰ سخنرانی علمی)

در این برنامه‌های آموزشی که در اکثر موارد با سخنرانی پژوهشگران داخل مرکز و در برخی موارد با سخنرانی میهمانانی از مراکز مختلف تحقیقاتی داخل و خارج از کشور برگزار می‌شود، اعضای هیأت علمی و کارشناسان پژوهشگاه و علاقمندانی از خارج پژوهشگاه حضور دارند و در انتهای سخنرانی با بحث و تبادل نظر در خصوص موضوع ارائه شده و پاسخگویی به سؤالات، تصویر روشنی از موضوع ارائه می‌شود. در بعضی موارد ارائه سخنرانی در خصوص موضوعی، ایده‌ای نو را در ذهن حاضرین ایجاد می‌نماید که خود زمینه‌ساز پژوهشی جدید خواهد بود و در واقع هدف از برگزاری این سخنرانی‌ها ایجاد زمینه بحث و تبادل نظر و شناسایی زمینه‌های پژوهشی جدید در پژوهشگاه می‌باشد.

 


آخرین به روز رسانی در سه شنبه ۲۲ شهریور ۱۳۹۰ ساعت ۱۱:۰۶
 
 

اخبار مهم

سرویس ایمیل

آگهی

ورود اعضای سایت



تنها اعضای سایت می توانند عضو خبرنامه و از آخرین رویدادهای پژوهشگاه باخبر شوند.

آمار بازدید کنندگان

mod_vvisit_counterامروز36
mod_vvisit_counterدیروز81
mod_vvisit_counterاین هفته355
mod_vvisit_counterاین ماه1358

حاضرین در سایت

 6 مهمان حاضر

لینک به سایت